Grass – primesti mai mult decat platesti !

GRASS este o companie tanara, lansata in anul  2003, companie in care s-a investiti mult, pasiune, munca, implicare, profesionalism dar cu rezultate imediate, pozitive. In prezent compania distribuie in peste 20 de tari cu ajutorul celor peste 120 de distribuitori, detergenti profesionali de cea mai inalta calitate. Ritmul rapid al dezvoltarii si dotarile moderne permit angajatilor sa satisfaca pe deplin nevoile clientilor, companiilor de curatenie profesionala si nu doar lor, produse pentru curatenie de cea ma inalta calitate.
GRASS in cateva cifre :
– platforma de productie – peste 50.000 mp
– peste 36.000 de tone de produse finite, livrate anual;
– 130 de produse profesionale pentru curatirea automobilelor
– 94 de produse pentru curatenia profesionala;
– peste 300 de angajati, personal inalt calificat, care lucreaza pentru a dezvolta produse noi care sa satisfaca cele mai exigente cerinte in curatenia profesionala.
Detergentii profesionali GRASS inglobeaza materie prima de cea mai buna calitate pentru rezultate profesionale de exceptie. In industria de specialitate, un produs profesional trebuie sa aibe cateva caracterstici esentiale, pe care aceste produse le-au demonstrat din plin.
Produse precum Azelit pentru curatarea grasimilor si arsurilor din bucatarie, Gloss anticalcar pentru bai, Universal Cleaner, Neutrale pentru curatarea pardoselilor delicate, DOS Gel – igienizat dezinfectant si inalbitor (super produs testat si recomandat cu incredere), cateva din gama larga de produse pusa la dispozitie de GRASS poate satisface orice utilizator profesionist si nu numai.
Costul/ambalare, dilutia, eficienta la curatare, practic rezultatul final indiferent cum il cuantific, este unul mai mult decat satisfacator.
Viitorul se preconizeaza unul pozitiv, promitator, datorita investitiilor in calitate, dezvoltarea atat in productie cat si in logistica
 aduce beneficii utilizatorilor profesionisti cat si consumatorilor privati, precum si beneficiarilor serviciilor de curatenie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *