Floorwash – curata repede, bine si ieftin !

FLOORWASH F25 – este un echipament ce face de ras orice sistem de mop cand vine vorba de curatarea pardoselilor. Oare putem compara acest echipament cu un sistem de mop ? Da, din punct de vedere al costurilor este comparabil. Costul de achizitie si utilizare este comparabil cu cel al unui sistem de mop profesional, Cand vine vorba de eficienta aici se termina joaca.

FLOORWASH F25 curata pardoseli dure de orice tip cat si pardoseli mochetate si covoare. Trebuie doar sa alegem peria potrivita din cele trei care sunt furnizate odata cu echipamentul si pardoseala poate fi curatata. In dotarea echipamentului cele trei perii sunt dupa cum urmeaza : peria neagrs este pentru curatarea pardoselilor dure foarte murdare, peria gri este atat pentru pardoseli dure cat si pentru mochete iar peria maro este pentru covoare de matase sau de alt tip dar in special pentru covoare fine.

Eficienta acestui echipament este una de invidiat chiar si pentru concurenta mult mai scumpa si greu de utilizat. Aici intervine utilizarea echipamentului conform cu caracteristicile lui. Daca vrem sa curatam o hala cu F25, sigur putem dar ne trebuie o saptamana sau mai mult. Dar daca vrem sa curatam o camera sau mai multe de hotel, birouri, apartamente, mici magazine, restaurante, pensiuni, cabinete medicale, in general spatii mici si medii dar incarcate, acest echipament FLOORWASH F25 este alegerea potrivita.

Are cateva caracteristici ce-l face foarte prietenos cu utilizatorul .

  • Este foarte usor de manevrat, practic si un copil poate sa curete o pardosela.
  • Este foarte usor de trasportat dotorita atat rotilor din dotare cat si greutatii reduse.
  • Este foarte simplu de utilizat, fiind usor de inteles si utilizat facandu-l extrem de prietenos cu utilizatorul.
  • Este foarte economic, consuma foarte putina apa pentru curatare.
  • Este foarte ieftin si usor de intretinut, periile sunt foarte accesibile si usor de schimbat.
  • Curata orice tip de pardoseala, atat timp cat alegi detergentul corect, rezultatul va fi unul uimitor.
  • Simplitatea echipamentului il face foarte fiabil, este livrat cu o garantie de 24 de luni, manopera service GRATUIT 60 de luni, iar producatorul de asigura ca daca este utilizat corespunzator acest echipament are o durata de viata de aproximativ 10 ANI !
  • Este foarte ieftin de achizitionat (daca esti societate comerciala), practic faci cinste cu „o cafea” si echipamentul este al tau si va curata foarte multa pardoseala de orice natura. Problema concurentei este ca o face foarte bine si usor !

Alegerea unor echipamente FLOORWASH F25 a usurat substantial munca personalului de curatenie facand din curatarea pardoselilor o adevarata joaca.

Mai multe detalii gasiti pe www.floorwash.ro Acest echipament poate fi achitionat de AICI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *