Alegerea carucioarelor pentru curatenie

Alegerea unor accesorii profesionale pentru serviciul de curatenie este determinant pentru eficienta in munca. In aceast categorie intra carucioarele pentru curatenie. Exista in oferta larga a pietei de profil un numar destul de mare de ofertanti, de la companii no name de regula cu produse de provenienta China ieftin pana la producatori zonali sau firme de top in domeniu.Cleaning Trolley

In procesul de alegere este foarte important sa evaluam produsul in functie de modul cum va fi folosit si ulterior sa punem in balanta pretul. Un carucior corect ales si configurat ne scuteste de multe batai de cap, de costuri suplimentare si ne usureaza munca.

Lucru dovedit in practica este acela ca produsele foarte ieftine au o calitate a fabricatiei la fel de slaba, de regula calitatea este proportionala cu pretul dar sa nu va mirati cand vom afla ca un produs brand poate fi achizitionat si la un pret foarte bun, trebuie doar configurat corect caruciorul.

Produsele provenite de la nume consacrate (Vileda, Vermop, Numatic etc.) permit configurarea acestora in functie de tipul spatiului in care sunt folosite, au accesorii ce permit implementare tehnicilor de curatenie folosind codul culorilor ceea ce poate un factor ce poate fi determinant, sunt ergonomice si fac munca o adevatara placere, sunt robuste si reprezinta o investitie pe termen lung daca sunt explotate corect.

Oferta larga cuprinde de la simpla galeta cu storcator pana la adevarate statii de lucru ce pot ingloba practic toate accesoriile necesare inclusiv aspiratorul pentru praf. Aceste configuratii complexe fac munca mai usoara si elimina perioadele de timp mort facand interventia personalului de curatenie extrem de eficienta.

Cateva modele de carucioare pot fi vizualizate si aici.

In filmul de mai joi va prezentam un model de carucior profesional Vileda Voleo Pro, o adevarata unealta pentru spatiile medii si mari.

Un comentariu la „Alegerea carucioarelor pentru curatenie

  • august 17, 2016 la 2:42 pm
    Permalink

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *