GOJO – 60 de ani dedicati igienei mainilor

GOJO – 60 de ani dedicati igienei mainilor

GOJO Industries, Inc. este cel mai important producător mondial al solutiilor pentru igiena si sananatea pielii. Portofoliul include produse de curățare a mainilor, spălatul mâinilor, solutii de aseptizare și formule de îngrijire a pielii sub brandurile GOJO® și PURELL® . Formulele Gojo folosesc cele mai recente progrese in stiinta de ingrijire a pielii. GOJO este cunoscut pentru dezvoltarea tehnologiilor de dozare, proiectate cu atenție pentru a beneficia de ergonomie și funcționalitate. Programele complete de promovare a comportamentelor sănătoase pentru igiena mâinilor, de îngrijire a pielii și, în medii critice, sunt in conformitate cu legislatia in vigoare.

GOJO are o istorie a inovațiilor în domeniul îngrijirii pielii incepand cu anul 1946.

Notabile sunt invențiile GOJO originale cu formula de igienizare si dezinfectarea a mainilor fara a folosii apa. Astfel produsul Purell®,a devenit cel mai popular si cel mai apreciat dezinfectant al Americii.

GOJO este o companie privata cu sediul central in Akron, Ohio, cu facilități în America de Nord, America de Sud, Europa și Asia.

GOJO = Implicare pentru o viata mai buna

Povestea GOJO a început în anul 1946 cu doi oameni, fondatorii Goldie si Jerry Lippman, și au evoluat datorita ingeniozitatii, inventivitatii și compasiunii pentru alții. Astăzi, fundația lor solidă continuă să evolueze în noi moduri de a face viața mai bună pentru oameni din întreaga lume prin soluții de sănătate și de igienă a pielii.

„Tot ce știu, am învățat de la altcineva.”- Jerry Lippman privind importanța învățării pe tot parcursul vieții

Goldie Lippman a lucrat la o fabrică de cauciuc în timpul al doilea război mondial. După o zi de muncă grea, era aproape imposibil pentru ea și colegii să elimine grafitul, gudronul și negru de fum din mâinile lor. Au folosit substanțe chimice cum ar fi benzen pentru a îndepărta murdariile, dar era nesigur și duceau la iritarea pielii.

Jerry a aflat despre imposibilitatea de a curata murdariile grele  de pe mainile lucratorilor din industria cauciucului, a obtinut o solutie eficienta ce indeparta usor murdaria si a incep sa o vanda colegilor sotiei sale. Acestora le-a placut produsul dar nu si faptul ca era necesar spalarea mainilor de doua ori, o data cu solutia oferita de Jerry si a doua oara cu apa si sapun. In cautarea unei solutii mai simple, Jerry a colaborat cu profesorul Clance Cook, de la Kent State University. Impreuna au inventat un produs ce indeparta in conditii de siguranta murdariile persistente iar clatirea se facea in modul cel mai usor.

Initial produsul a fost botezat “GoGo” iar ulterior a fost redenumit GoJo pastrand numele fondatorilor.

Produsele Gojo au fost utilizate la inceput în benzinăriile din America și vândute prin magazine de piese auto. Pe parcursul următoarelor două decenii, brandul GOJO a ajuns să domine piața igienei mainilor pentru curatarea murdariilor grele .

GOJO SANITARE SEALED

Cu un talent si implicare pentru imbunatatirea permanenta a formulelor produselor și a tehnologiei de dozare, GOJO a introdus pe piata primele sale dispensere de sapun cu rezerva reincarcabila, in 1983. Sistemele utilizate, SANITARE SEALED reumple cartușe cu dozare controlata, care au fost o alternativă mai igienica la săpunurile solide și distribuitoare de săpun în vrac utilizate în mod obișnuit . Aceasta noua tehnologie a permis GOJO să se extindă în dezvoltarea solutiilor de curățare a mainilor in sectoarele comerciale. GOJO a câștigat o reputație de necontestat pentru sisteme de înaltă calitate, formule de săpun fiind delicate iar sistemele de dozare fiind  cele mai fiabile din industrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *