Tennant – dedicat curateniei profesionale

Tennant Company este un lider recunoscut în soluții de proiectare, fabricație și de marketing care ajuta la crearea unui mediu mai sigur, mai curat, o lume mai sanatoasa. Cu o viziune de a deveni un lider mondial în domeniul inovației de curățare durabilă,  Tennant creează soluții care schimbă modul în care curăță lumea.

Produsele Tennant includ echipamente utilizate pentru a menține suprafețele interioare și exterioare, precum și soluții de finanțare TennantTrue®, piese de echipamente, service și întreținere pentru a asigura performanțe de curățare superioare din mașinile dumneavoastră Tennant. Produsele sunt comercializate sub mărcile Tennant®, Tennant Coatings, Nobles®, Orbio® și Alfa.

335_EN_Slideshow_6_rental

Tennant Company este un distribuitor autorizat maestru al brandului Green Machines ™ de produse de curățare în aer liber, al aspiratoarelor industriale Delfin si al sistemelor de curatat multifunctionale Kaivac.

Prin achizitionarea de echipamente TENNANT, DELFIN, KAIVAC, GREEN MACHINE, nu beneficiati doar de un echipament performant ci si de o consiliere adecvata si un service specializat si prompt, dezvoltat in patru zone geografice pentru a acoperii nevoile clientului in cel mai scurt timp ( Bucureşti, Cluj Napoca , Timisoara , Iasi )

Centrele mai sus menţionate deservesc echipamentele aflate pe o rază de maxim 250 km, astfel se oferapromptitudine în cazul în care apare o solicitare. Fiecare centru are minim 1-2 tehnicieni cu experinţă Tennant, având în dotare maşină de service prin care se poate oferi o intervenţie în intervalul 24-72 ore de la recepţionarea formularului de sesizare prin fax sau email.

TENNAT poate fi un partener al companiei dumneavostra, implicat in rezolvarea problemelor legate asigurarea unui mediu curat si sanatos.

tn_c35c_slide1

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *